Alfara del Patriarca

 
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Benvinguts a Alfara del Patriarca
Correu electrònic Imprimeix PDF


                                           NOVETATS

 

NOTICIES I AGENDAMatrícula oberta en l'Escola d'Adults

El dia 5 de setembre s'obri la matrícula per l'Escola d'Adults. Les classes s'impartiran en el Centre Cívic. Anglés, informàtica, graduat en secundaria,...

POSEM EN CURS LES TEUES GANES D'APRENDRE!!!

Cartell
Aprovació borsa de treball educador/es infantils per a L'Escoleta d'Alfara del Patriarca


alt EDICTE APROVACIÓ BORSA
Borsa de treball d' educadors/es infantils

Havent-se presentat durant el termini establit reclamacions al resultat provisional publicat s'ha procedit per la Comissió de Valoració de mèrits del procés selectiu a revisar la baremació de los/las reclamants, quedant la relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos en els termes següents:

alt RESULTATS FINALS

Resultat Baremació Beques CEU Curs 2016-17

alt

Relació de sol·licituds aprovades i denegadesBorsa de treball d' educadors/es infantils

 Havent-se procedit per la Comissió de Valoració de mèrits del procés selectiu a realitzar la baremació dels aspirants conformement a l'establit en les bases de la convocatòria es procedeix a la publicació dels resultats.

   altRESULTATS

 Els aspirants que estimen que el Tribunal ha incorregut en  qualsevol error material o de fet podran formular reclamacions mitjançant escrit dirigit a l'Alcaldia fins al dia 8 d'agost de 2016.Llorenç Rodado es reuneix amb el director Planificació i Serveis del SERVEF per a impulsar la rehabilitació del Convent de Sant Dídac


L'alcalde, Llorenç Rodado, s'ha reunit amb Juan Ángel Poyatos, director de Planificació i Serveis del SERVEF (Servei Valencià d'Ocupació i Formació) per abordar el tema de la rehabilitació del Convent de Sant Dídac, declarat Bé de Rellevància Local (BRL).


En la primera fase de restauració del convent es consolidarà l'edifici, que data del segle XVI, respectant l'arquitectura de l'època i eliminant possibles postissos d'altres períodes. Per això s'està negociant un programa plurianual que constarà de diversos tallers d'ocupació.

El convent de Sant Dídac va pertànyer a l'orde religiós dels Franciscans Observants des de la seua construcció. Amb la desamortització de Mendizabal, al segle XIX, va passar a mans laiques, sent utilitzat com a fàbrica de mistos.Actualment la construcció forma part de l'Ajuntament després de la seua cessió per part de la promotora del PAI de Sant Diego.
Llorenç Rodado parla sobre l'actualitat alfarera en CV Ràdio


L'alcalde, Llorenç Rodado repassa els principals esdeveniments d'Alfara del Patriarca al programa "Comarques", presentat per Toni Vilar a CV Ràdio.

Enllaç al programa: https://goo.gl/SMh4zS

Festa de l' Esport


Durant la segona setmana d’agost dins del programa de Festes es realitzarà la Festa de l’Esport. Serà una setmana en la qual des de l'Ajuntament s'organitzaran una sèrie de competicions amistoses i màster classes per als nostres veïns i veïnes.

Llegir més...


Setmana Esportiva Infantil

 

Campionats, tornejos i classes en diverses disciplines esportives s'estan preparant per a la Setmana Esportiva Infantil que es celebrarà entre el 25 i 30 de juliol del 2016.

La setmana començarà amb una Miniolimpiada d'Atletisme. Dimarts hi haurà una jornada de Patinatge amb el Club VLC FreeStyle. Seguiran els esports, dimecres amb futbol 3x3. I dijous li toca a la Pilota Valenciana. La setmana finalitzarà amb la natació.

Totes les activitats seran de 17-20 hores.

Podran participar totes les xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys. Les inscripcions són del 4 al 21 de juliol a l'Espai Jove de 10:30-13:00 hores. Diversitat musical amb "Juliol a la Fresca"

   "Juliol a la Fresca" arranca amb un seguit d'actuacions musicals alternatives que ha organitzat la Regidoria de Cultura i Joventut de l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca.

  El proper dia 8, "Capella de Ministrers" serà l'encarregat d'inaugurar els divendres a la fresca. Estrenaran l'espectacle inèdit "Gelosia:

  Maquiavelisme musical al Quattrocento", adaptant la interpretació fidedigna de l'època amb instruments històrics.

  Jesp Jazz Quartet, arribarà el dia 15, recorrent els diferents estils del jazz: swing, blues, bossa nova, hard bop i funky. Dos hores de música en directe per gaudir de l'ambient amb amics i família. L'empresa "Més que vins" oferirà vins a preus assequibles.

  El 22 de juliol "Aullido Atómico" donarà la seua nota rockera presentant el seu segon àlbum "Todo y Ahora". Una barreja de blues, folk i punk donen com a resultat melodies, velocitat, so cru i lletres poblades d'antiherois i personatges de subsòl. Acompanyarà la penya "La Barranca"amb la venda de cerveses i mojitos.

 

El grup de folk, "Gent del desert" serà l'encarregat de clausurar "Juliol a la Fresca", el dia 29. El conjunt d'Ontinyent, establirà ponts entre diversos tipus de música donant importància màxima a la part literària. La falla "La Unió" repartirà orxata entre tots els assistents.

 Josep Marí, regidor de cultura ha manifestat la seua satisfacció per "oferir a la població una alternativa d'oci amb qualitat". Tots els concerts seran a la plaça de l'Ajuntament a les 22:30 hores.Borsa de treball d' educadors/es infantils

   L' Ajuntament d' Alfara del Patriarca convoca proves selectives per a la constitució d' una borsa de treball d' educadors/es infantiles.

   
    altAnunci 01/07/2016

    altBases convocatoria borsa


El termini de presentació de sol·licituds serà des del dia 5 de juliol fins les 14:00 hores del dia 25 de juliol de 2016.


  Campanya contra el Mosquit Tigre

   La prevenció és el millor métode per al control d'aquest mosquit. 

   Per a previndre i controlar la proliferació del mosquit tigre s'ha iniciat una nova campanya.

   A continuació tenim consells per a previndre el mosquit tigre.

   Veure pdf.


Campanya de conscienciació per a la retirada d'excrements canins a la via pública

L'Ajuntament arranca una campanya de conscienciació de recollida d'excrements a la via pública. Des del passat, 18 de juny, es troben pintats els passos de zebra amb major trànsit de gossos, amb missatges de sensibilització amb aquest tema.

El Consistori anima a tots els veïns a la pràctica d'un poble net, ja que les deposicions abandonades sense control són focus de transmissió de malalties infeccioses que poden afectar les persones o provocar danys per caigudes a causa de possibles relliscades.         PROGRAMA  " LA DIPU TE BECA " 2016

         L' Ajuntament d' Alfara del Patriarca ha aprovat la baremació per a les beques del programa    "La Dipu te Beca 2016",  el resultat és el següent:

       Acta de baremació

Torna el teatre amb "El nou Tirant"

El proper 24 de juny torna el teatre de la mà de la companyia Crit. "El nou Tirant" és una experiència trepidant de transformació. Petons furtius, ferides que cremen, traïcions sagnants, la ironia, el somriure i el riure.


Els actors conten i canten la història de Tirant amb l'emoció amb què va ser escrita en un viatge teatral a través del temps i amb una adaptació de Pasqual Alapont, l'espectacle il·lustra alguns dels passatges més representatius de la novel·la potenciant el ritme i la comicitat .


Serà a les 22: 00 hores al "Teatret".
Les Escoles Esportives Municipals obrin termini per a les inscripcions de la temporada 2016-2017


Educació física de base, preesport, pilota valenciana,taekwondo o ball són les activitats que podran realitzar totes les xiquetes i xiquets a la temporada 2016-2017.

Més informació a l' Espai Jove, de dilluns a divendres, d' 11-13 hores, al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al telèfon 699.787.746.
"La casa de la Serena" guanya el concurs de cartells "Juliol a la Fresca"

   Després de l'avaluació de tots els treballs presentats, el tribunal ha  considerat que el cartell que més s' ajusta als requisits sol·licitats és el cartell  amb el pseudònim LA CASA DE LA SERENA.

  Enhorabona al/la guanyador/a!! 


  Llegir més...
         PROGRAMA  " LA DIPU TE BECA " 2016

         L' Ajuntament d' Alfara del Patriarca ha aprovat les bases per a la concessió d' un màxim de 4 beques de formació per a estudiants en el marc del programa LA DIPU TE BECA.

      El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 17 de juny de 2016 a les 14:30h

      ¡¡ Aquest estiu demana la teua beca!!

      Llegir més...BECAS PARA ESTUDIOS UNIVERSITARIOS -UNIVERSIDAD CEU -

L' Ajuntament d' Alfara del Patriarca i la Fundació CEU San Pablo de València convoquen nou beques per a estudis superiors de llicenciatura, arquitectura, diplomatura, enginyeria tècnica i grau en la Universitat "CEU - Cardenal Herrera".

El termini de presentació de sol·licituds fins el 30 de juny de 2016.                                                                                                    

 Podeu descarregar-vos les bases i la sol·licitud :
altBases Diligenciades Beques CEU 2016-2017
altSol·licitud

                                                                                                         L'Escola d'Estiu es prepara per obrir les seues portes


L'Ajuntament obri les portes a l'Escola d'Estiu, de l'1 al 29 de juliol. En ella, les xiquetes i els xiquets podran gaudir de diferents activitats d'esbarjo i aprenentatge com pot ser anglès, ioga o manualitats, entre d'altres.

Podran participar menors de 3 a 14 anys en les activitats que es realitzaran al Col·legi San Juan de Ribera i el Poliesportiu Municipal.

La Generalitat Valenciana ha publicat les instruccions per a la 2ª Fase del programa Xarxa de Llibres

La Generalitat Valenciana ha publicat les instruccions sobre el procediment de recepció de conformitat dels llibres de text (2a fase del programa Xarxa Llibres.)


Els bons de la piscina municipal per a la temporada 2016 ja estan a disposició dels usuaris

La piscina municipal obri les portes el proper 11 de juny fins l' 11 de setembre. Els usuaris d'aquestes instal·lacions poden fer-se el bo a l'Ajuntament des del 23 de maig. L'horari és de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00 hores.

Els banyistes podran gaudir de la piscina de dilluns a divendres de 11:00 a 14:30 hores als matins i de 16:00 a 19:30 hores a les tardes, sent ininterromput els dissabtes i diumenges.

També hi ha horari nocturn els dies 2,16 i 30 de juliol i l'agost els dies 12,19, i 26, sent l'horari de 22:00 a 01:00 hores de la matinada. 

    I Concurs de cartells "JULIOL A LA FRESCA"


   L' Ajuntament d' Alfara del Patriarca, amb motiu del Festival de Música "Juliol a la Fresca", convoca el 1º concurs de cartells que serà la image oficial de la seua primera edició.

Podeu accedir a les bases puntxant ací.

 Èxit en la Gala d'Associacions d'Alfara del Patriarca

Més de 500 persones van assistir al sopar de clausura del mes cultural i esportiu.
El dissabte, 30 d'abril, es va celebrar la Gala de les Associacions, que durant tot el mes han anat realitzant activitats obertes a tots els públics.

La festa que va culminar en un sopar en els Jardins, es va aprofitar per a homenatjar al Club Esportiu Alfarense pel seu recent ascens a 1ª Regional i als cadets de l'Escola de Futbol Base.

"Estic molt satisfeta de com ha eixit tot", ha declarat Marisa Almodovar, edil de Benestar i Festes del municipi. Des de la Regidoria, es desitja "poder millorar any rere any" i agraeix "la bona acceptació i participació de les associacions". 

El monòleg oferit per Ju Ja Teatre va tancar la nit en un ambient de germanor.Alfara lliura els premis de literatura infantil i juvenil Sambori Local

L' 11 de maig es van lliurar els premis Sambori Local a les xiquetes i xiquets del Col·legi Sant Joan de Ribera d'Educació Infantil i Primària. El Sambori és un certamen de literatura infantil i juvenil en valencià que té com a finalitat donar a conèixer els relats que han escrit a les escoles de la nostra població i el foment de la llengua autòctona.

Tots els treballs s' han recollit en un llibre que edita l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca i que formarà part de la biblioteca i arxius de la població. Menció especial al conte "Un viatge misteriós", de l'aula de 5 anys, que ha estat guardonat amb el premi Sambori Comarcal en la seua categoria.

L'acte ha estat organitzat per l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca i el Centre Educatiu "San Juan de Ribera". Per a tornar a vore l' entrega de premis segueix aquest enllaç.
Ecoparcs de Gestió Metropolitana

 Ecoparcs més pròxims al nostre municipi:


  • ECOPARC D' ALBORAIA(Cami de Calvet, Parcel·la 41)

           Horari d' obertura: (Festius tancat)
               Dilluns a Divendres: de 08:00 a 21:00
               Dissabte i diumenge: 09:00 a 14:00

  • ECOPARC DE MELIANA(Carrer del Cementeri)
            Horari d' obertura: (Diumenges i festius tancat)
                 Dilluns a Divendres: de 09:00 a 14:00 / 16:00 a 18:00
              Dissabte: 09:00 a 14:00
  • ECOPARC D' ALMASSERA(Cno. del Mar. Partida del Barranc, s/n)
          Horari d' obertura: (Diumenge i festius tancat)
              Dilluns a Divendres: de 09:00 a 14:00 / 16:00 a 18:00
              Dissabte: 09:00 a 14:00
  • ECOPARC DE MASSAMAGRELL(Pol. Ind. Bobalar, Avda. Serra, 108, Esquina calle 7)
          Horari d' obertura: (Diumenges i festius tancat)
              Dilluns a Divendres: de 09:00 a 14:00 / 16:00 a 18:00
              Dissabte: 09:00 a 14:00
  • ECOPARC D' ALBUIXECH(Camí d' Ortiz s/n)

          Horari d' obertura: (Diumenges i festius tancat)
              Dilluns, Dimecres i Divendres: de 15:00 a 17:00
              Dissabte: 09:00 a 13:30

  • ECOPARC D' ALBALAT DELS SORELLS

Llista de residus admesos

Més informació en  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


El CEIP San Juan de Ribera premiat en el concurs literari Sambori Comarcal

Amb "Un viatge misteriós", la classe de 5 anys del Col.legi San Juan de Ribera ha sigut reconegut amb el premi Sambori Comarcal, en la seua categoria.

El premi, que consisteix, en material per a l' aula, va ser lliurat dins de la "XXIX Trobada d' Escoles en Valencià, el 9 d' abril. Les xiquetes i xiquets van estar acompanyats per la seua professora Barbara Tomás, l' alcalde Llorenç Rodado i el regidor de Cultura Josep Marí.
Tallers per a Dones i MajorsEl pròxim 11 d'abril de 2016, comencen els tallers per a dones i majors en diferents zones públiques d' Alfara i els locals d'algunes associacions.

Manualitats, gimnàstica, autoestima, informàtica o memòria són les activitats que s'ofereixen des de la Regidoria de Benestar Social amb la col·laboració de l'Associació Mestresses de casa.

Amb aquests tallers es potencia l'aprenentatge de la utilització del mòbil o la tauleta, així com les cerques en Internet. A més s'aplicaran tècniques per a augmentar l'autoestima en els tallers dedicats a aquest tema.Els beneficiaris de les ajudes d'emergència social realitzaran tallers d'economia domèstica

Vint persones rebran formació sobre economia domèstica entre abril i juny a l' Espai Jove. Aquests tallers són unes actuacions per a afavorir el control de despeses en les famílies i millorar la situació dels participants.

Lola López i Carmen Carrillero, Educadores Socials, tractaran temes per al control de despeses, l'estalvi, la realització del pressupost, l'organització i participació de tots els membres de l'entorn familiar en les tasques domèstiques. A més s'impartiran diferents temes com la prevenció d'accidents en la llar i receptes de cuina saludable.Alfara del Patriarca ret homenatge al boxejador José Martinez Valero

Des de l'11 de març el boxejador José Martinez Valero, més conegut com "El Tigre de Alfara" té un carrer amb el seu nom que ens recorda la importància de la seua trajectòria com a esportista i altaveu del seu poble.
A més, va ser recordat en un programa de ràdio emès des dels estudis de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, on va participar l'alcalde, Llorenç Rodado i el regidor de Cultura Josep Marí, junt amb periodistes i familiars del famós púgil.Milagros Granell Lluesma guanya l'enquesta del carrer que portarà el seu nom.

Més coneguda com "la tia Cabella", Milagros Granell (1886-1967) ha sigut triada per la població amb 183 vots al seu favor, de 212 participants. Ella va ser ajudant de matrona amb D. Emilio Ramón Llin. En segon lloc, ha quedat Carmen García de Castro (1891-1969), impulsora de la renovació pedagògica a València i mare d'Ana Calderón (farmacèutica), amb 22 vots. Finalment, Amparo Rivelles (1925-2013), actriu, ha rebut 7 vots.
    Aprovació borsa de treball peons de jardineria.


    Aprovació de la llista definitiva, puntuacions i constitució de la Borsa de treball  de peó de jardineria de l'Ajuntament d' Alfara del Patriarca.

    Llista definitiva

L'àrea d'Esports posa en marxa una enquesta de valoració sobre els seus serveis.


El departament d'Esports de l'Ajuntament ha realitzat una enquesta perquè tota la població puga transmetre el seu grau de satisfacció amb les activitats realitzades i participar en la millora i/o suggeriments que es puguen acollir des d'aquesta àrea.

Es pot participar fins al 2 de maig a través de diferents formats, des de Alfara Connecta, o bé en format Google Forms o emplenant les enquestes en paper que es troben en l'Espai Jove o el Poliesportiu Municipal "El Paretó".


  

Borsa de treball per a la contractació de personal laboral temporal com a peons de jardineria

     

 Aprovació de la llista provisional, puntuacions i constitució de la Borsa de treball de peó de jardineria de l'Ajuntament d' Alfara del Patriarca.

L'Ajuntament presenta "Alfara Connecta", la nova aplicació mòbil gratuïta.

Alfara del Patriarca tindrà una aplicació (app) municipal perquè els seus veïns i visitants puguen accedir de forma gratuïta i còmoda a tota la informació del municipi, així com la gestió d'incidències en l'equipament urbà.
Des d' "Alfara Connecta", l'usuari també podrà accedir a una guia de comerços de proximitat, llegir els bans municipals i participar activament amb les enquestes i suggeriments que es poden trobar en ella.


L' Ajuntament abona a més de 200 escolars l'ajuda per a la compra de llibres.


El consistori ha abonat 19.021,59 euros als 206 sol·licitants, d'entre 6 i 16 anys empadronats en el municipi i que han sol·licitat l'ajuda del programa Xarxa Llibres.Alfara acudeix a les Jornades de Bones Pràctiques Públiques en Igualtat de Gènere

Marisa Almodovar, regidora de Benestar Social i Mariló Ambou, treballadora social del consistori han assistit a les I Jornada Autonòmica en Igualtat de Gènere que es realitza a nivell autonòmic, per a tots els responsables d'aquestes àrees a nivell polític. Els casos d'èxit en les polítiques municipals d'igualtat i les bones pràctiques han centrat la reunió.


Borsa de treball per a la contractació de personal laboral temporal com a peons de jardineriaLa Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca ha aprovat les bases que regiran la convocatòria d'una borsa de treball per a la contractació de personal laboral temporal com a peons de jardineria.


Alfara del Patriarca s'adhereix al pla contra la pobresa energètica del Consell

L'Ajuntament d'Alfara del Patriarca s'ha acollit al pla contra la pobresa energètica impulsat per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Conservació del Territori de la Generalitat Valenciana.

Les ajudes van dirigides a aquelles persones que no poden fer front al pagament dels rebuts de energia elèctrica, gas i aigua; així com a la contribució del pagament del lloguer de l'habitatge.

Les ajudes es poden sol·licitar en Serveis Socials de l'Ajuntament.


Paula Marí Fontestad guanya el

II Concurs de Fotografia de la

Mancomunitat del Carraixet a Alfara del Patriarca


La instantània "De camí", de Paula Marí Fontestad, ha resultat guanyadora a Alfara del Patriarca en el concurs de fotografia que organitza la Mancomunitat del Carraixet.

La vencedora del concurs de 24 anys, va rebre una càmera d'alta definició GoPro de mans de la regidora de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Noélia Morán Asenjo.

Aquest és el segon any que Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Foios i Vinalesa organitzen aquest certamen per a donar-se a conèixer com a mancomunitat.
Més de 300 xiquetes i xiquets entreguen la carta per a Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient


Multitudinària rebuda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient la vesprada del 5 de gener de 2016, organitzada per l'Associació d'Amics dels Reis Mags d'Alfara del Patriarca.

Centenars de xiquetes i xiquets van acollir a Melcior, Gaspar i Baltasar esperant els regals que van demanar en la carta que van lliurar la vesprada d'abans al patge reial, acompanyats de la xocolata calenteta a càrrec de l'Ajuntament.

Rosana Arroyo Serrano guanya el concurs de cartells anunciadors de la Cavalcada de Reis

L'Associació d'Amics dels Reis Mags d'Alfara del Patriarca han preparat en el Centre Cívic l'exposició amb tots els cartells participants del concurs, perquè tots puguen anar a visitar-ho.
L'Ajuntament sol·licita a la Direcció territorial d'Educació l'eliminació del fibrociment en el col·legi Sant Joan de Ribera

Llorenç Rodado, alcalde d'Alfara del Patriarca, Toni Ligero, director del CEIP San Juan de Ribera i Vicent Romaní, arquitecte municipal s'han reunit amb la cap de servei de la Direcció Territorial d'Educació, Mari Carmen Quiles, per a donar a conèixer les prioritats en matèria d'infraestructures del col·legi públic d'Alfara del Patriarca.
La Universitat Cardenal Herrera-CEU dóna productes bàsics d'alimentació i higiene a Serveis Socials

La Càtedra de Solidaritat i Delegació d'Alumnes de la Universitat Cardenal Herrera-CEU han donat 10 caixes amb aliments bàsics i productes d'higiene a Serveis Socials d'Alfara del Patriarca. Aquesta recollida ha format part de la campanya solidària de recollida que s'ha realitzat entre els dies 14 i 16 de desembre en les seues instal·lacions.
"L'Anell Verd Metropolità" passarà per Alfara del Patriarca.

L "Anell Verd Metropolità" és un projecte de rutes per als vianants i ciclistes impulsat per la Direcció General d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat.

La ruta, que té 12 quilòmetres en el seu tram per l' Horta Nord aprofitarà els vials dels barrancs del Palmaret i Carraixet al seu pas per Alfara del Patriarca.Alfara reparteix cançons populars de Nadal.


L' Ajuntament d'Alfara del Patriarca ha repartit als col·legis, Espai Jove, Biblioteca, Escoleta i Escola d'Adults (EPA) el disc de nadales "Done'm l' asguilando". Una selecció de cançons populars en valencià que ha arreplegat la Diputació de València a través de la seua Unitat de Normalització Lingüística.

Alfara es reuneix amb Diputació per a dotar d'eines a l'Ajuntament,que incrementen la seua transparència.


Marisa Almodovar, regidora de Benestar Social s'ha reunit amb Roberto Jaramillo, Diputat de Transparència i Govern Obert, junt amb 24 alcaldes i regidors de municipis menors de 5.000 habitants per a proveir d'eines als ajuntaments i poder incrementar la seua transparència.


La Mancomunitat del Carraixet demana ajudes de Serveis Socials Generals a la Diputació de València.

Llorenç Rodado, president de la mancomunitat, juntament als alcaldes de Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell, Julio Martínez Blat i Rubén Rodriguez, es van reunir amb la diputada provincial d'Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo per a traslladar-li les propostes de millora en serveis socials i la necessitat de comptar amb més ajuda tècnica especialitzada, com poden ser els treballadors socials.Alfara del Patriarca participa en la creació de l'Autoritat Única del Transport per millorar el finançament del transport públic.


Llorenç Rodado, alcalde d'Alfara del Patriarca, ha signat juntament amb 60 alcaldes de l'àrea metropolitana, una declaració institucional per a la creació de l'Autoritat Única del Transport, que millorarà el finançament del transport públic.

L'Autoritat Única del Transport permetrà coordinar el transport i la mobilidat, així com recuperar el contracte-programa i rescatar les ajudes estatals per a l'any 2017.
Arranca l' Escola per a pares i mares a l 'Espai Jove d'Alfara del Patriarca.

A fi d'ajudar a les famílies en l'educació de les seues filles i fills, l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca ofereix a través de l'Espai Jove la possibilitat de realitzar tallers i acudir a xarrades per a adquirir els coneixements i eines necessàries que permeten avançar en les habilitats educatives i amb el vincle escolar-familiar.

Bullying, resolució de conflictes, autoestima, noves tecnologies, són alguns dels temes a tractar. Els tallers i les xarrades són gratuïts amb subscripció prèvia.
Llorenç Rodado es reuneix amb alcaldes i portaveus del PSPV a l'Horta Nord per a impulsar polítiques socials prioritàries.

L'alcalde d'Alfara del Patriarca, Llorenç Rodado, ha mantingut  una reunió de treball amb portaveus i altres alcaldes i alcaldesses  de l'Horta Nord a Albuixech per a vertebrar les mesures  necessàries per a l'impuls de polítiques de caràcter social.

L' alfarer Joaquín Amat guanya el premi Nou Muses 2015 pel seu suport al desenvolupament empresarial.

L'Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca i  Nàquera (AEMON) celebra la XIII edició dels premis Nou Muses  coincidint amb el seu 15 aniversari        

Alfara destina la recaptació integra de les paelles als refugiats de Síria.

L'Ajuntament d' Alfara del Patriarca ha recaptat 2.380 euros en la subscripció  de  les paelles de la festivitat del 9 d'octubre que es donaran a l'Alt Comissionat de  les  Nacions Unides (ACNUR) per a l'ajuda dels refugiats de la guerra de Síria.

Amb 80 paelles inscrites i més de 1500 persones com a participants, la jornada  va  transcórrer en un dia solejat on van gaudir els més xicotets al castell infantil i els  majors  amb la música d'ambient.


Jornada de portes obertes a l'Ajuntament amb els xiquets del "Sant Joan de Ribera"


Més de 160 xiquetes i xiquets de Primària van    commemorar el passat 8 d'octubre el dia de la Comunitat     Valenciana amb la  visita guiada a la Casa Consistorial.
Expressió Corporal Creativa per a xiquetes i xiquets.

El grup de criança "Volem creixer" ofereix els divendres per les vesprades l'activitat "Expressió Corporal Creativa" per a xiquets d'entre 4 i 11 anys.

Aquesta disciplina combina la pràctica dels gestos i el moviment produint múltiples beneficis en el desenvolupament intel·lectual, físic i emocional de les persones
L' Ajuntament d' Alfara del Patriarca invertirà més de 115.000 euros a millorar infraestructures publiques

L'escola de música a les oficines de l'antiga fosforera, les pistes  esportives del col·legi Sant Joan de Ribera o la instal·lació  d'aigua calenta en el Poliesportiu Municipal són alguns dels  espais que es van a millorar.  Alfara del Patriarca signa un manifest en defensa del  Carraixet junt amb onze municipis.

Dotze municipis valencians denuncien una falta de manteniment del  Carraixet i  exigeixen a les administracions públiques partides pressupostàries  per a la seua  bona  conservació.

Els xiquets d'Acompanyament Escolar es diverteixen i aprenen en "Escola de la Mar" de Borriana.


   Dèsset xiquets del programa d'Acompanyament Escolar que  organitza l' "Espai Jove" han passat del 18 al 20 de setembre en  "Escola de la Mar" de Borriana, iniciant-se en diverses disciplines  nàutiques, com la vela o el piragüisme.

   Una activitat que ha estat possible gràcies a la cooperació de l'obra social "La Caixa" d'Alfara del Patriarca.Matricula oberta a l' Escola d' Adults

El 21 de setembre comencen les classes de l'Escola Adults (EPA). Com sempre, les matèries s' impartiran al Centre Civic.

Anglès, informàtica, graduat en secundària, valencià,...

Informa't: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

S'obrin els terminis de sol·licitud per a ajudes a pensionistes i jubilats.
A partir del pròxim dimarts 27 d'octubre de 2015 els jubilats d'Alfara del Patriarca podran sol·licitar el *bonometro anual 2016 amb un descompte del 20% que subvenciona l'Ajuntament.
El 2 de novembre és la següent obertura de termini per a petició de l'exempció de taxes de brossa, segons els paràmetres exigits.

 

Administración Electrónica

 Administracion electronica  Manual de Usuario

 


                  


Pactem Nord


 Facebook Ajuntament Alfara del Patriarca
 


Llengua

ValenciàEspañol

Enllaços

 
Agenda 21 Bustia Ciutadana Mapa Web

Descarregar Internet Explorer
Descarregar Mozilla Firefox
Facebook Ajuntament d'Alfara del PatriarcaCallejero


FESTES 2016


Calendari


Notice: Array to string conversion in /home/clients/67dfc678672aadf188b027e84f25ed83/webantiga/components/com_jevents/libraries/helper.php on line 75
Abril 2020
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Últims Esdeveniments

Sin eventos